Activiteiten

hiking
Biking
Pou-clar

Villa Mango Dream ligt midden in een vallei, omringd door een prachtige natuur.

Vanuit Villa Mango Dream zijn er diverse mogelijkheden om te wandelen, wielrennen en mountainbiken.
Tevens zijn er diverse uitstapjes te maken welke allen binnen een uur te bereiken zijn, denk hierbij aan een dagje strand, naar meren welke je doen verwonderen, dagje winkelen in een centrum of shopping mall en ga zo maar verder.

Wandelen

Je kan prachtige wandelingen maken vanuit Villa Mango Dream, je hoeft daarvoor niet eerst met de auto ergens heen te rijden. Er zijn ook heel veel wandelgebieden in de omgeving. We hebben er zelf al een aantal bewandeld, zodat we jou goed kunnen voorzien van informatie.

Mountainbiken

Ook mountainbiken kan je vanuit Villa Mango Dream. De omgeving is schitterend. We hebben basic mountainbikes te leen, vraag hier gerust naar.

Wielrennen

Met regelmaat komen wij enthousiaste wielrenners tegen in de omgeving.  Meerdere keren per jaar komen wielrenclubs de omgeving verkennen.

Shopping

Er zijn verschillende steden en shopping malls waar je kan winkelen - shop till you drop.

Stranden
Gandia, deze plaats is met 45 minuten te bereiken vanaf Villa Mango Dream, is een bekende plaats welke een toeristische boulevard heeft
Wil je minder toeristisch, dan raden wij het plaatsje Oliva aan. We hebben hier zelf een half jaar gewoond en kunnen jou aanraden waar je een lekker hapje kan eten en drinken.
Wist je dat Valencia een heel lang uitgestrekt strand heeft? Ook een echte aanrader - cultuur snuiven en daarna relaxen op het strand.

Meren
Houd je van de natuur en mooi bergwater? Wij kennen mooie plekjes!
Een mooie aanrader die we je alvast meegeven is El Pou Clar.


 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • booking icon
  • zoover logo