De naam 'Mango Dream'

Mango, een tropische vrucht wat je laat wegdromen in tropisch weer en laat genieten van het leven.

Jaren geleden, op een wit strand in bali, lagen wij in een strandhutje waar we onze allereerste verse Mangosap dronken. We waren er zot op!
Samen droomden we weg op het witte strand. Onze gespreksstof was vaak over het emigreren naar een warm land, niet altijd voor een baas te blijven werken en het andere mensen naar hun zin maken. Vele dagen in Bali volgden dat wij op zoek gingen naar verse Mangosap. Heerlijk.

Eenmaal terug in Nederland hadden we het vaak over deze momenten- unieke momenten.

Het gevoel om het andere mensen naar hun zin maken en het verlangen naar een warm land volgden, maar we maakten de stap nog niet. Integendeel zelfs, we kochten, ja echt waar, een huis in de Mangostraat!
Helaas is Nederland, in vergelijking met Spanje, een koud grijs land. We  misten de zon en het dagelijks buiten zijn.
In het nieuwe  huis verhuurden we geregeld een kamer en kregen wij energie van de toeristen om ons heen.
Vele actieve reizen naar warme landen volgden - een hike hier, een duik daar, vele steden werden bezocht en het gevoel om naar een warm land te emigreren werd groter. Op een dag lagen we op een ligbedje op Sint Maarten en hadden we het over het starten van een gastenverblijf in Spanje. Dit keer bleef het niet alleen bij praten, want we besloten er werk van te maken. Eerder dan gedacht, zijn wij naar Spanje geëmigreerd.

Wij willen gasten ontzorgen, laten genieten, van informatie voorzien en laten dromen - en het mooist zou zijn als vele gasten hun dromen ook waar gaan maken.

Follow your dream - Mango Dream!

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • booking icon
  • zoover logo